Har blogg også jeg ja, stemmer det!

..og det er intet mindre enn *teller på fingrene* 3 måneder og et eller annet dager siden jeg skrev noe sist! Det må man vel kalle.. Eh.. Nedprioritert?

Enten har jeg vært opptatt, eller så har jeg ikke hatt overskudd til å skrive noe, eller så har jeg rett og slett ikke hatt noe å skrive om! Hvorvidt jeg har det nå kan vel sikkert også diskuteres, men om ikke annet gir jeg i hvert fall livstegn fra meg.

I går fikk jeg hengt opp adventsstjerna mi og pynta bittelitt til jul. Vet ikke helt hvor mye jeg kommer til å være hjemme i jula enda, så da orker jeg ikke å drasse fram alt som er av julepynt. Men det ble nå litt koselig med det lille jeg har funnet fram da :)

Av all den jule- og adventspynten som finnes, er adventsstjerna min favoritt. Særlig nå som det er så mørkt ute. Er litt koseligere å komme hjem til ei tom leilighet når stjerna lyser i vinduet :)

Ellers, vel, hmm.. Blakk, 10 dager til lønning, og snart jul! Og masse spenning i luften ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits