Pupper er og blir et blikkfang!


Bildet er lånt herfra (og ja, jeg ønsker meg en slik BH til jul!).

Stadig vekk kommer jeg over jenter som klager over menn som bare ser på puppene deres, og særlig hvis de har en utringet topp. Altså jenter, pupper er og blir et blikkfang. Sånn er det bare. Og en utringa topp med ei pen kløft forsterker bare akkurat det. Man trenger ikke en gang å være tiltrukket av det kvinnelige kjønn for å beundre ei pen kløft.

Så hvorfor er det sånn at jenter blir fornærma når noen beundrer kløfta deres? Er det virkelig så vanskelig å skjønne at det er et naturlig blikkfang? Face it girls! Viser du fram kløfta di så må du regne med at folk ser på den. Djeez, det kan til og med hende at jeg kommer til å se på den. Ei pen kløft er..ja..rett og slett pen å se på. Så enkelt er det.

Men når det er sagt. Gutter: Det er forskjell på å titte og å stirre.

Så det så!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits