På tide med en oppdatering kanskje?

God kveld i *sett inn det som passer*!

Det er nå faktisk litt over to måneder siden sist jeg skrev noe her, så da er det vel på tide å skrive noe igjen snart kanskje? Ser jo generelt sett av bloggen min at den har blitt noe nedprioritert siden jeg flyttet for meg selv igjen. Hmm...

 

I forhold til målene jeg har satt meg for 2014 så er oppdateringen som følger:

1. Jeg er i mål med "Svøm langt 2014"!! Jeg var faktisk ferdig før vinterferien :)

2. Jeg har, med unntak av i vinterferien og ei uke hvor jeg var syk, trent 2-4 ganger per uke siden nyttår. Dette er noe jeg både er fornøyd med og stolt av! I går satte jeg også pers i beinpress, med 130 kg! :)

..og mål nr 3, 4 og 5 snakker vi ikke så høyt om. Men det er tross alt ni måneder igjen av året enda!

 

Av andre ting som har skjedd siden sist så kan jeg nevne at jeg har tatt piercing i tunga (bildet er tatt bare en halvtime etter at jeg tok den):...og ny tatovering:Piercingen er tatt hos Leading Light i Stavanger og tatoveringen hos Symbolic Ink Victorian i Oslo.

#LeadingLightStavanger #LeadingLight #SymbolicInkVictorian #SymbolicInk

 

2 kommentarer

Mariabb92

28.03.2014 kl.23:19

Høyres ut som om året iallefall har starta bra for deg!

Lykke til vidare, og lykke til med dei andre måla dine! : )

Linn-Anita

28.03.2014 kl.23:31

Mariabb92: Har hatt en ganske bra start ja, så skulle ikke forbause meg om det skjer en nedtur snart :P Får nyte hvert sekund så lenge jeg kan! :)

Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits