Finnes denne i Norge?

Hei folkens!

Kjøpte denne spraybalsamen i Portugal i påsken, er det noen som vet om den er å få tak i her til lands? Eventuelt nettbutikker som har den?

Det skal sies at jeg ikke er av de som er mest "bevandret" i bruk av skjønnhetsprodukter, men dette er virkelig den beste spraybalsamen jeg noen gang har brukt!

5 kommentarer

Tonje andersen

27.04.2014 kl.11:10

Hvordan var det i Portugal ? Jeg har også litt lyst til å reise dit.. :)

Merete

27.04.2014 kl.11:49

Hm, har ikke sett lignende før.. Men kan bestille fra nettsiden til merket, om de har da?

Prinsessen

27.04.2014 kl.11:52

jeg aner ikke! skulle ønske det!

Ha en nydelig søndag, gjør dagen bra <3

Fromfat2phat

27.04.2014 kl.15:54

Den så deilig frisk ut bare i fargene, men dette er første gang jeg i det hele tatt har sett den, så jeg vet nok dessverre heller ikke om den finnes i Norge. Men nå kommer jeg ihvertfall til å holde øynene åpne:)

Linn-Anita

28.04.2014 kl.21:37

Tonje andersen: Jeg har vært i Portugal tre ganger; to i Albufeira og en i Vilamoura. Begge stedene er på Algarvekysten, og i anledning treningssamling i friidrett. Reist i påsken alle tre gangene, da er det omtrent som en norsk sommer å være der. Jeg synes det er veldig ålreit i Portugal, men man må ha god tid til ting :) Prismessig er det ikke superbillig, men det meste er rimeligere enn i Norge.

Skriv en ny kommentar

Linn-Anita

Linn-Anita

28, Hamar

Navnet er Linn-Anita! Lita, men stor jente med sterke meninger om så mangt. Tar ofte utfordringer på strak arm, og har alltid ment at ærlighet varer lengst! Blogger om det som faller meg inn der og da :) Bildene jeg tar selv er enten tatt med Nikon D90 eller mobiltelefon, litt etter hva jeg har for hånden. Jeg vil for ordens skyld understreke at alle mine innlegg er skrevet av meg som privatperson, ikke som representant for noen av de verv eller arbeidsforhold jeg har.

Kategorier

Arkiv

hits